Villa Manta

V.O.N. ex. BTW, vanaf:  394.402

Een ruim opgezette villa met veel lichtinval. Deze villa heeft een semi-open keuken, voorzien van veel luxe. De woonkamer is één geheel met de eetkamer, dit geeft een groot gevoel van ruimte. Vanuit de woonkamer kunt u de veranda op.

Beschrijving

Het TradeWinds Homosassa Marina Resort is gelegen aan de Homosassa rivier, welke een paar mijl westwaarts uitkomt in de Golf van Mexico.

Met 56 woningen in Mediterrane stijl, een eigen haven met ruim 40 ligplaatsen, een zwembad, een tennisbaan, een fitness center en een eigen clubhuis, biedt TradeWinds haar bewoners het woongenot waar wateraanbidders van dromen.

Het TradeWinds-resort, dat een aantal jaar geleden is opgestart, is eind 2006 door de nieuwe ontwikkelaar opgepakt, en sindsdien hebben nieuwe ontwikkelingen zich in een sneltreinvaart aangediend. Nadat in de zomer van 2007 de vergunningen voor de bouw van de voorzieningen door de gemeente (county) waren afgegeven, zijn ondertussen alle wegen aangelegd, is een prachtige omheining rondom het resort geplaatst, is het clubhuis voorzien van toegang tot de tweede verdieping, zijn de groenvoorzieningen uitgebreid en is een schitterende entree gerealiseerd. Ook kunnen de huiseigenaren en huurders volop genieten van het zwembad en de tennisbaan.

Extra informatie

Land

Florida, USA

Park

MarinaResort Homosassa

Slaapkamers

4 Slaapkamers

Badkamers

5 Badkamers