De villa’s van Jan des Bouvrie zijn al jaren op Harderwold Villaresort dermate succesvol dat regelmatig de vraag komt of hier ook permanent gewoond mag worden. Om aan deze vraag tegemoet te komen heeft UniqResort in samenwerking met de ontwerpstudio van Jan des Bouvrie besloten om de villa’s in kleinschalige projecten elders in Nederland te gaan realiseren. In samenwerking met de gemeente Dronten is voor de realisatie van 12 Jan des Bouvrie villa’s gekozen voor een ideale locatie aan de Wateras van Dronten.

U als koper kunt een keuze maken uit verschillende Des Bouvrie  types;  Water en Bloem, groottes van circa 140m² tot 220m².

De gemeente Dronten zal medio september 2018 starten met de werkzaamheden om dit mooie project aan het water bouwrijp te maken. Als deze werkzaamheden gereed zijn, zal start bouw van de eerste villa’s juli 2019 zijn.

Uiteraard zullen ook de villa’s aan de Wateras gasloos gebouwd gaan worden. UniqResort bouwt al meer dan 20 jaar gasloos in Frankrijk en Florida. De villa’s worden uitgerust met een warmtepomp. De meeste kopers hadden al voor deze optie gekozen omdat een warmtepomp het voordeel biedt van koelen. De grote platte daken op de villa’s van Jan des Bouvrie bieden de gelegenheid tot het plaatsen van zonnepanelen zonder dat het ontwerp aangetast wordt. Met een uitgekiend systeem kunt u zelfs besparen op uw energiekosten en toch het extra comfort van koeling ervaren. Op Harderwold Villaresort hebben we ondertussen de eerste gasloze Jan des Bouvrie villa al mogen opleveren.