UniqResort Exclusive werkt samen met ontwerpstudio Jan des Bouvrie om het nieuwbouwproject  van 12 design villa’s in Dronten West  aan De Wateras te realiseren.  

Licht en ruimte  zijn de belangrijkste elementen van onze villa’s. De villa’s hebben grote raampartijen  en een maximum aan licht in huis om extra ruimte  en comfort  te bewerkstelligen. De locatie aan de Wateras is daarom  perfect voor deze villa’s: ruime  opzet, perfect qua zonexpositie en geen belemmering van zoninval door omliggende (hoog)bouw of bestaande bomen.  De vrije ligging op kavels tot ruim 1000 m2 meter benadrukt nog eens het ruimtegevoel.  Villa  Water en Bloem zijn volgens de kenmerkende Bouvrie-stijl strak vormgegeven. Binnen- en buitenleven zijn met elkaar verbonden.

U kunt een keuze maken  uit de  vier type villa’s, waarbij 3, 4 en 5 slaapkamers en badkamer op de begane grond tot de mogelijkheden behoren. Ook kan de villa geheel gepersonaliseerd worden.

De designafdeling van het Arsenaal  speelt desgewenst een belangrijke rol door individuele wensen van kopers  te visualiseren naar  de aannemer toe. Kopers kunnen een bezoek brengen aan het Arsenaal om kennis  te maken  met de ontwerpers en gezamenlijk eventueel de bouw  en inrichting te bespreken.

Maatwerk, stijl en vernieuwend design –  Het Arsenaal staat voor hoogwaardige kwaliteit, maatwerk, stijl en vernieuwing. Je komt in Het Arsenaal voor trendy woonaccessoires, luxury articles, ontwerpen van verschillende topontwerpers (waaronder Jan des Bouvrie) en natuurlijk voor een compleet ontwerp voor interieur of woning. Het team adviseurs,  designers, en stylisten is gespecialiseerd om u te helpen met uw ideeën en wensen.