In het departement Gers, net buiten Masseube is de bouw van 19 villa’s van start gegaan. In deze streek, gelegen in het zuiden van Frankrijk, vindt u mooie landschappen, veel ruimte, eigentijdse dorpjes en historische bezienswaardigheden. De steden in dit gebied met de vele wijngaarden hebben een mediterraans karakter.

Deze regio, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, staat bekend om de fameuze gastronomie en romantische sfeer. Golf de Gascogne is een unieke combinatie van rust en ruimte met tal van bezienswaardigheden in de directe omgeving. U bent bovendien binnen een uur rijden bij de Pyreneeën.

Voor de villa’s bevindt zich een golfbaan zodat u, gezien het aangename zachte klimaat, het gehele jaar kunt golfen. De omgeving van het Domaine en de luxe villa’s bieden u beide alle mogelijke comfort voor een heerlijk verblijf.

Het dunbevolkte Gers is gelegen in de streek Occitanie, tussen de Dordogne en de Pyreneeën en tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. U maakt kennis met een volledig intact gebleven, ongerepte natuur met glooiende heuvels, prachtige landschappen en in de verte de indrukwekkende Pyreneeën. Het klimaat in de Gers heeft de meeste zonnige dagen van Frankrijk; vaak meer dan 300 zonnige dagen in het jaar.

De Gers staat evenzeer bekend als “Het land van het Licht en het Goede Leven”. Het aangename gevoel van het zachte licht, de levensvreugde vanwege oude tradities en natuurlijk de beroemde Franse gastronomie. De Gers telt namelijk vele restaurants met bekende specialiteiten zoals Confit de canard en Magret de canard. Bij deze gerechten hoort uiteraard de bekende streekwijn, de Saint-Mont of de Madiran.

De Gascogne, oftewel het land van de Musketiers, is een romantische wereld van kastelen, vestingstadjes, vrijplaatsen en ommuurde dorpjes, Castelnaux genoemd. De Gers is ontstaan tijdens de Franse Revolutie in 1790 en behoort inmiddels bij de regio Midi-Pyrénées.

Aan de rand van de Gers, in zuid-west Frankrijk, ligt Golf de Gascogne. Een 9- holes golfbaan, midden tussen de heuvels en bossen. De baan is het hele jaar open en een GVB is NIET nodig om hier te kunnen golfen.