UniqResort is dé gespecialiseerde projectontwikkelaar als het gaat om tweede woningen in Nederland, Frankrijk en Florida. Wij verzorgen op professionele wijze de volledige aankoop en zijn van alle markten thuis op het gebied van recreatieprojecten. Uiteraard gebeurt dit altijd in nauw overleg met u. Het is immers uw villa en uw toekomst.


INVESTEREN IN RECREATIEF VASTGOED

Investeren is maatwerk, want niet iedereen investeert om dezelfde redenen. De één droomt al jaren van een tweede woning op een schitterende locatie, de ander is puur op zoek naar een uitstekende, waardevaste belegging. Wat de reden voor investering ook is, iedereen die geïnteresseerd is in een hoogwaardig product van UniqResort wordt vanaf de allereerste stap begeleid door onze specialisten.

Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat en informeren u over de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Aan de hand van uw wensen brengen wij een gedegen advies op maat uit. Uiteraard is een persoonlijk gesprek in uw agenda te passen, thuis en in de avonduren.


Ja, ik wil graag een persoonlijk geprek


Breed dienstenpakket

Het dienstenpakket van UniqResort gaat ver. Maar u bepaalt hoe ver. U heeft de keuze uit een breed pakket specialismen. Zoals juridische ondersteuning, bemiddeling bij het vinden van de juiste financiering en het opstellen van een contract. Maar ook bij gewone dagelijkse zaken als op tenaamstelling van water en elektra kunt u rekenen op UniqResort. Recreatiewoningen & BTW

Maximale aandacht

UniqResort weet wat ze koopt. Of het nu de aankoopprijs betreft, de constructie, de locatie, lokale ontwikkelingen of de voorzieningen. Elk facet krijgt alle aandacht. Voor de koper letterlijk en figuurlijk een zeer aantrekkelijk beleggingsobject met een goed rendement en zonder zorgen.

Ervaring

Zoals gezegd, UniqResort is een zeer ervaren projectontwikkelaar. Prachtige recreatieprojecten als “Chateau des Gipières” in de Provence, “Residence Caesar Domus” nabij Saint Tropez en “Village Saint Loup” in Cap d’Agde zijn hier uitstekende voorbeelden van. Maar waar wij uw speciale aandacht voor vragen zijn TradeWinds MarinaResort Homosassa, Golf de Gascogne en Golf- en VillaResort Harderwold. Drie prachtige projecten in respectievelijk Florida-USA, Zuid Frankrijk en Nederland.

Professioneel

De verschillen in taal, cultuur en wetgeving maken, ook in een land als Frankrijk, het inschatten van een situatie erg lastig. Voor onze medewerkers is dit echter dagelijks werk. Ons team bestaat uit pure professionals met een schat aan ervaring op het gebied van onroerend goed. Ze spreken de (vak)taal vlekkeloos.

Full Service

ToDoToday verzorgt alles op de recreatieprojecten van beheer, de verhuur, schoonmaak, onderhoud, spinnenbestrijding tot groot tuinonderhoud. U wilt niet verhuren, maar u kiest wel voor gemak van de schoonmaak. Wij verzorgen de service op maat. Wij informeren u graag over onze service.